Šlapanice - RAFK Rajhrad A 1:2 (1:1)

10.10.2010 22:06

sestava: Franzberger – Knebl, Janošek, Fiala, Buc, Neuhýbel, Nekvapil, Kouřil, Horváth, Polák, Kalvoda, náhradníci: Možný, Sedláček R., Knoflíček, brankář Dominik Kadlec

Po posledním mistrovském utkání doma s Mikulovem, které bylo velmi těžké, se náš tým vydal autobusem do Šlapanic naplno bodovat. Do sestavy se vrátil Aleš Horváth, ale kvůli zranění se ani na soupisku nedostal Pavel Máša. Utkání jsme rozehráli velmi dobře a po kombinaci jsme už ve třetí minutě skórovali právě Alešem Horváthem na 0:1. Od té chvíle si ale naši hráči mysleli, že už to snad dohrají s tímto skórem, přestali se pohybovat, kazili přihrávky a velmi sporadicky se dostávali k domácí brance. Právě toho využili domácí a nakopávanými střelami se často dostávali před branku Františka, až jedna z akcí byla proměněna a stav na ukazateli se změnil na 1:1. Za zmínku ještě stojí trestný kop Jarka Janoška, které domácí brankář chytil. Do konce první půle se nic dalšího neodehrálo a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Do druhé poločasu nastoupil místo Buce Peťa Možný a místo Mariána Nekvapila Lukáš Knoflíček. Tímto se trenéři pokusili změnit náš herní projev. Ne, že by střídaní hráči nějak herně propadli, ale musela přijít nějaká změna. Hru jsme pomalu dostávali na svoje kopačky a hlavně jsme se začali po hřišti více pohybovat, zpřesnili jsme přihrávky a to nám právě přineslo vedení 2:1, které zajistil Jarda Kouřil. Do konce utkání chybělo 10 minut a po hrubém faulu na Jardy Kouřila, musel být tento hráč vystřídán Radkem Sedláčkem. K údivu všech se tento zákrok obešel bez žluté karty.

A tak 10. kolo hrané 10. 10. 2010 pro nás bylo šťastné, tak jako pro Josefa Váňu v dostizích a pro mnoho novomanželských párů, kteří si v tento datum řekli své ano.

Děkujeme fanouškům za podporu a těšíme se naviděnou v kole 11., které odehrajeme na domácím hřišti s Miroslaví.

Radek Sláma, ved. mužstva

 

—————

Zpět