Jevišovice - RAFK Rajhrad A 3:2 (2:1)

27.09.2010 12:22

sestava: Franzberger – Fiala, Máša, Knebl, Knoflíček, Možný, Nekvapil, Neuhybel, Polák, Kouřil, Kalvoda; náhradníci: Buc, Janošek, Sedláček R.

Na další mistrovské utkání odjíždělo naše A mužstvo, dá se říct, odčinit porážku s Dobšicemi na domácí půdě 0:4. I když jsme věděli, že se bude hrát na menším hřišti s umělou trávou, hráči vstoupili do prvního poločasu celkem zodpovědně, hlavně v obraně. Ve 13. minutě se Martin Kalvoda po vydařeném centru do velkého vápna dobře orientoval a obhozením obránce i brankáře se na ukazateli objevilo 0:1, což pro nás znamenalo výborný vstup do utkání. Ani jsme si skóre nestačili užít a naše obrana se soustředit na hru, a bylo vyrovnáno z rychlého protiútoku – 1:1. Od této chvíle se hráči jakoby zalekli a kupily jednu špatnou přihrávku za druhou. Domácí začali rychlými a dlouhými nakopávanými míči směrem k naší brance se častěji dostávat na dostřel Františkovy brány a stav se změnil ve prospěch domácích na 2:1. Do konce poločasu už to byl boj o každý míč, protože doopravdy se nedalo nic vytvořit.

Sice byl stav pro nás nepříznivý, ale stále byl dostatek času, abychom s výsledkem něco udělali. A tak jsme do druhého poločasu vstoupili s menším tlakem a po jednom rohovém kopu se dobře orientoval Pavel Máša a hlavou srovnal skóre na 2:2. Za tohoto stavu a předváděné kopané bylo znát, že už moc hezkého fotbalu neuvidíme a tak se spíš boj odehrával jako hra od vápna k vápnu. Bohužel při jedné zakládající akci domácích jsme na půlící čáře nepřerušili útok a po krásném centru se dostal míč k domácímu střelci a ten bez přípravy mezi malým a velkým vápnem skóroval na 3:2. Během posledních deseti minut se na hřiště ještě dostal Marek Buc za Možného a Radek Sedláček za Nekvapila, v závěru za zraněného Davida Knebla nastoupil Janošek. Bohužel se štěstí obrátilo k domácím, ale doufám, že i když nás v dalším utkání čeká tým Mikulova, budeme už bodovat. Děkujeme fanouškům za podporu a přízeň.

Radek Sláma, vedoucí mužstva

—————

Zpět